Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS Gå til webside

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet. Gjennom samarbeid og tilgjengelighet tilrettelegger vi for relevant og effektiv kommunikasjon og rådgivning til våre klienter. Vi har kapasitet til å kunne være både spesialiserte og allsidige, og ekspertise til å kunne løse de mest krevende problemstillingene og de største oppdragene.

 

Simonsen Vogt Wiig har lang erfaring med bistand i franchiseforhold. Dette omfatter blant annet bistand med utarbeidelse av franchiseavtaler, revisjon av franchiseavtaler, rettighetsbeskyttelse, tvister, skatte- og avgiftsmessige spørsmål og arbeidsrettslige spørsmål.

 

Firmaet har i en årrekke samarbeidet med franchisekonsulentene i Effectum Franchise Consulting. Firmaets bistand har vært innenfor en rekke markeder, blant annet en rekke virksomheter innen varehandel og tjenesteytende bransjer.

 

Partner Anders Thue 

 

Telefon: +47 909 33 069

Mail: ant@svw.no

 

 

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS