Advokatfirma Schjødt AS Gå til webside

Schjødt er ett av de to største advokatfirmaene i det norske markedet. Gjennom sin Industri&Handelsgruppe vil Schjødt være best på kjededrift og mellommannsforhold – med særlig fokus på franchise.

Schjødt har, som eneste advokatfirma i Norge, vært kåret til "Nordic Law Firm of the Year" av "The Lawyer" og kan, med sin størrelse og bredde, tilby ekspertise innenfor absolutt alle relevante områder. For en franchisekjede betyr det at man kan få full service og ekspertkompetanse ikke bare på spesifikke franchisespørsmål, men på områder som skatt, mva, arbeidsrett, personvern, konkurranserett, tvist/prosedyre, IT, eiendom mv.

Schjødt har en rekke franchisekjeder som klienter – som vi bistår med alt av juridiske forhold knyttet til etablering og drift. Vi bistår i tillegg med strategivurderinger basert på vår mangeårige erfaring/kompetanse som rådgiver.

 

 

 

Advokat/Partner Ole Klevan

Ole G. Klevan er leder for Schjødt gruppe for Industri&Handel. Han har svært lang erfaring i å bistå franchisekjeder – både med løpende juridisk rådgivning og som styremedlem. Han brukes også som voldgiftsdommer i franchisetvister og har selv prosedert i franchisesaker.

Klevan bistår spesielt med kontraktsrett og selskapsrett, forhandlinger og strategisk rådgivning – og altså som voldgiftsdommer grunnet sin lange erfaring innen franchiseområdet.

Klevan er medforfatter av faste Nyhetsbrev vedrørende juridiske utfordringer knyttet til franchisemodellen.

 

 

 

Advokat/Partner Kamilla Silseth

Kamilla Silseth har lang erfaring i å bistå franchisekjeder. Sammen med Ole G. Klevan utgir hun faste Nyhetsbrev innen franchise.

I tillegg til å jobbe med franchisekontrakter og løpende bistand har Silseth særlig kompetanse på tvisteløsning og prosedyre for domstolene. Hun har prosedert en rekke saker for franchisekjeder i saker anlagt av franchisetagere.

 

 

 

Advokat/Partner Jeppe Songe-Møller

Jeppe Songe-Møller har vært fast advokatforbindelse for flere franchisekjeder i en årrekke.

Songe-Møller har, i tillegg til arbeide med franchisekontrakter og løpende bistand, særskilt kompetanse på områder som personvern, markedsføringsrett og IT. Songe-Møller er også en erfaren foredrags/kursholder.

Advokatfirma Schjødt AS
Advokat/Partner Ole Klevan
Advokatfirma Schjødt AS
Advokat/Partner Kamilla Silseth
Advokatfirma Schjødt AS
Advokat/Partner Jeppe Songe Møller